Inhoud bewerken

Genieten van luxe en natuur

Algemeen

Vakantiewoning kopen in Friesland

Even ontsnappen aan de drukte van de stad? Kom naar de Friese natuur vanuit uw eigen vakantiewoning

Het park ligt in een uniek natuurgebied in Friesland, de ‘Alde Feanen’, direct aan de Friese wateren. De vakantiewoningen zijn omringd door prachtige natuur. U vindt er rust en ontspanning.

image31

 

Resort

Binnenkort starten we in Friesland met de bouw van Natural Resort Fryslân. Een kleinschalig natuurpark in een prachtig uitgestrekt watersportgebied. U vindt er – direct aan het doorgaande vaarwater – op ruime kavels, uw perfecte vakantieverblijf. En dat allemaal in een gebied waar de natuur volledig in evenwicht is.

U kunt er genieten van rust en ontspanning, maar er zijn ook volop activiteiten die u kunt ondernemen in de omgeving. Wat dacht u van de 18-holes golfbaan Lauswolt in het nabij gelegen Beetsterzwaag? Of een bezoekje aan Leeuwarden, Drachten, Groningen of Sneek, waar u naar hartenlust kunt shoppen, cultuur opsnuiven, heerlijk uit eten in de vele restaurants of een bezoek brengen aan theater of bioscoop.

Sfeervolle vakantiewoningen

Wij bouwen ruime, luxe vakantievilla’s waarbij we duurzame materialen toepassen, zoals hout, glas en riet die voor een stijlvol en authentiek uiterlijk zorgen. Alle vakantiewoningen worden gebouwd op ruime kavels en bieden volop rust en privacy.

Klinkt interessant?

Lijkt ’t u wel wat, zo’n eigen vakantiehuis middenin de natuur waar u zich in het weekend lekker terug kunt trekken? Altijd een vakantieadres bij de hand? Wij geven u graag meer informatie over onze vakantiewoningen aan het water in Friesland. Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk op de site naturalresortfryslan.

Algemeen