Jachthaven Friesland

golf scheiding jachthaven friesland

Jachthaven Friesland?

Jachthaven de veenhoop in Friesland

Jachthaven De Veenhoop in Friesland trekt ligplaatshouders aan van heinde en verre. Vakantiegangers en dagjesmensen die er met de boot op uit trekken: want hier heerst moeder natuur. Ben je nou op zoek naar een vaste aanmeerplek voor jouw boot? Dan kun je bij de jachthaven van De Veenhoop terecht voor een ligplaats voor de zeilboot of motorboot.

Een toplocatie aan het water in Friesland

karakteristieke jachthaven

Onze jachthaven beschikt over 230 beschikbare plaatsen in diverse maatvoeringen. De ligplaatsen worden door ons op jaarbasis verhuurd. Klik hier voor onze Algemene voorwaarden Jachthaven De Veenhoop watersport en recreatie. Kom gerust eens kijken bij onze mooie jachthaven met onze bootverhuur waterpark De Alde Feanen. We vertellen je graag meer.

Waarom kiezen voor een ligplaats bij jachthaven De Veenhoop in Friesland? Omdat onze jachthaven het aanknopingspunt is van de vele omliggende pittoreske dorpjes, die je uitstekend vanaf het water aandoet. Bezoek leuke activiteiten in de omgeving vanaf de boot of ga vissen op het onbewoonde eiland Marchjepôlle.

Je boot aanmeren en het vaste land verkennen? Kom een hapje eten of een borreltje drinken in ons restaurant met uitzicht op het doorgaande water. In de omgeving is veel te doen, vraag ons eens naar de mogelijkheden. We kennen de omgeving op ons duimpje en helpen je graag op weg.

Kom naar onze mooie jachthaven in De Veenhoop: deze pleisterplaats heeft elk seizoen prachtige verrassingen in petto. De eindeloze wateren, kilometers uitgestrekte natuurgebieden en prachtige vergezichten: kom het zelf beleven in De Veenhoop! De jachthaven biedt plek voor zeilboten, maar er zijn ook ligplaatsen voor motorboten beschikbaar.

Aanmelden ligplaats

Je kunt vrijblijvend op de wachtlijst geplaatst worden d.m.v. het aanmeldingsformulier, dan nemen wij t.z.t. contact met je op. Het invullen en verzenden van het aanmeldingsformulier is geheel vrijblijvend en verplicht je verder  tot niets.

Als er geen ligplaatsen vrij zijn?

In een aantal maatvoeringen zijn er momenteel geen ligplaatsen vrij. Voor deze maatvoeringen kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Is er in jouw maatvoering geen ligplaats beschikbaar dan plaatsen wij je automatisch na jouw aanmelding op de wachtlijst. Het plaatsen op de wachtlijst is zonder kosten en verplicht je tot niets.

Onze klanten aan het woord

René Salden

Prima boot en vriendelijke ontvangst. Prijs per dag was voor ons een van de voordeligste in de omtrek (we zaten in de omgeving van Goengahuizen).

Peter Buis

Hele vriendelijke mensen en erg gastvrij! We kregen heldere uitleg van enthousiaste mensen. De sloep was geweldig. Er zit een nette kaart van het vaarwater in de buurt. Tip: kijk van te voren waar je heen zou willen varen en eventueel zou willen aanleggen. Een echte aanrader!

Richard Zwitser

Fantastische dag gehad, samen met mijn gezin! Gastvrij ontvangst en zeer behulpzaam. Daarnaast heel ongedwongen en men kijkt niet op een uurtje. Wij komen hier zeker weten weer terug ( en vaker!!)

De Polle jachthaven friesland

Eten en Drinken

Geniet van met zorg bereide hapjes en drankjes, en proost op een vakantie in de natuur op ons heerlijke terras aan het water.

Sloep huren

Bootverhuur

Friesland is mooi, zeker vanaf het water. Huur een riante, stoere sloep of ga eropuit met een kano of sup. Ga op ontdekkingstocht!