Sup huren?
Ontdek friesland op zijn best voor €20,- per dag

Huur die sup deze zomer!

Stand Up Paddling, maar voor ons beter bekend als suppen, afkomstig uit Hawaii, is een snelgroeiende watersport in Nederland. Het is eenvoudig te leren en biedt niet alleen de mogelijkheid om de prachtige omgeving te bewonderen, maar ook om een complete lichaamstraining te krijgen. Bijna alle spieren worden tijdens het suppen gebruikt. Word deel van deze opkomende trend en ontdek de vele voordelen van SUP vandaag nog. Komop en ga die sup huren!

Gezelligheid en ontspanning

Suppen als familieuitje

Suppen is een geweldige activiteit om alleen te ondernemen, maar het is nóg beter als je het samen met vrienden of familie doet. Dit maakt het niet alleen leuker, maar ook veiliger, vooral wanneer je net begint met suppen.

Suppen in de Veenhoop brengt je weer in contact met de natuur, en met jezelf. Hier ben je omringd door de natuur op haar mooist. Geniet van eindeloze vrijheid, elk seizoen weer. Het is allemaal mogelijk met suppen!

Ontdek friesland sportief met suppen

de perfecte combinatie
van ontspanning en sportief!

Suppen is niet alleen leuk, maar ook goed voor zowel lichaam als geest. Tijdens het suppen gebruik je 95% van je spieren, waardoor het een uitstekende work-out is. Bovendien is suppen ontspannend voor de geest, aangezien het peddelen op het water in een rustige omgeving je helemaal in het moment brengt en je nergens anders aan hoeft te denken. Wist je dat je met een uurtje suppen ongeveer 400 tot 500 calorieën verbrandt? Suppen is dus de perfecte combinatie van ontspanning en inspanning!

Huur nu je sup €20,- per dag

Huur nu je SUP board bij De Veenhoop en maak de meest onvergetelijke tochten. Wij bieden deskundig advies en tips voor de mooiste routes, of het nu een rondje is door de mooie Friese dorpen of een tocht door het natuurgebied Nationaal Park De Alde Feanen.

Sub huren Friesland

Onze klanten aan het woord

René Salden

Prima boot en vriendelijke ontvangst. Prijs per dag was voor ons een van de voordeligste in de omtrek (we zaten in de omgeving van Goengahuizen).

Peter Buis

Hele vriendelijke mensen en erg gastvrij! We kregen heldere uitleg van enthousiaste mensen. De sloep was geweldig. Er zit een nette kaart van het vaarwater in de buurt. Tip: kijk van te voren waar je heen zou willen varen en eventueel zou willen aanleggen. Een echte aanrader!

Richard Zwitser

Fantastische dag gehad, samen met mijn gezin! Gastvrij ontvangst en zeer behulpzaam. Daarnaast heel ongedwongen en men kijkt niet op een uurtje. Wij komen hier zeker weten weer terug ( en vaker!!)

Veelgestelde vragen

Is suppen gezond?

Ja, stand-up paddleboarding (SUP) is extreem gezond! Het betrekt bijna alle spieren in je lichaam, waaronder niet alleen je arm- maar ook je buikspieren, rug en benen. Het is een combinatie van krachttraining en balans. Gemiddeld verbrand je tijdens het SUP’en zo’n 400-500 calorieën per uur (afhankelijk van hoe snel je beweegt). Wees dus voorbereid op spierpijn! Dat is een bekend feit.

Voor wie is suppen?

Huur nu je SUP board bij De Veenhoop en maak de meest onvergetelijke tochten. Wij bieden deskundig advies en tips voor de mooiste routes, of het nu een rondje door het charmante centrum van Friesland is of een tocht over het prachtige water van het Heegermeer.

Wat kost een sup huren?

Altijd al een keertje willen suppen? Wij verhuren stevige sups van sterke kwaliteit. De huurprijs is € 20,00 per dag. Wij vragen wel € 100,- borg.

Kledingadvies suppen

Bepaal altijd je kleding voor suppen op basis van het weer. Bij zonnig weer is het aan te raden om je te beschermen met bedekkende kleding die snel droogt, een zonnebril en voldoende zonnebrandcrème. Kies voor bijvoorbeeld boardshorts of een legging en een rashguard of t-shirt.

Ook bij frisse temperaturen kun je uitstekend suppen, als je je maar warm aankleedt. Een wetsuit is perfect als sup-kleding of kies voor fleece kleding. Als het echt koud is, kun je nog extra bescherming toevoegen met een speciale cap, booties en handschoenen. Brrr!

TIP: Zorg dat je altijd een extra set kleding bij je hebt, zodat je comfortabel kunt omschakelen als je nat bent geworden tijdens het suppen.