Elektrische fiets huren

golf scheiding

Ontdek de prachtige omgeving op de fiets

Een elektrische fiets huren

De natuurrijke omgeving van de Veenhoop op de fiets verkennen? Goed idee! Trek eropuit met de fiets in Friesland. Al fietsend kom je langs de authentiekste plekjes die de waterrijke provincie herbergt. En huur je een elektrische fiets bij ons, dan leg je gemakkelijk en sneller lange afstanden af.

Reserveer je elektrische fiets direct online

Het huren van een elektrische fiets in De Veenhoop regel jezelf

Zo houd je energie over om je ogen goed de kost te geven. En we kunnen alvast verklappen dat je dat veelvuldig zult gaan doen onderweg; er valt in Friesland namelijk veel markants te ontdekken. De natuur heeft elk seizoen haar charme, dus neem even de tijd om je aan al het moois te vergapen. Door te vertragen zie je meer en de fiets leent zich daar uitstekend voor.

De mooiste fietsroutes

Een mooi dagje uit op de fiets

Een fietsdag badend in het groen of juist de gezellige drukte opzoeken? Het kan allebei. Strijk neer op één van de vele gezellige terrasjes die je onderweg tegenkomt voor een hapje en een drankje. Om energie op te doen en deel te nemen aan een van de vele activiteiten die er in Friesland te doen zijn.

Aanmelden ligplaats

Bezoek je de Veenhoop in de zomer, dan is een bezoek aan Simmerdeis in Drachten een enerverende ervaring. Dit 3-daagse festival in juni is zeker een bezoekje waard. Je geniet er van theater, fijne muziek en culinaire hoogstandjes. Een beregezellig en bovendien gratis festival. Een leuke invulling voor een mooie zomerdag, zoals de naam van het festival al weggeeft. Komt dat zien!

Als er geen ligplaatsen vrij zijn?

De pontjesroute is een fietsroute die je zeker niet over het hoofd mag zien. Een indrukwekkende fietsroute die je langs verscheidene hoogtepunten voert. Met de pont kom je langs de bijzonderste plekjes, waar een uitkijktoren, imposante molens en verscheidene historische gebouwen je ten deel vallen. Een bijzonder uitstapje waarbij het fototoestel niet mag ontbreken. Handig om te weten: je kunt kiezen uit verschillende routes en afstanden.

Onze klanten aan het woord

René Salden

Prima boot en vriendelijke ontvangst. Prijs per dag was voor ons een van de voordeligste in de omtrek (we zaten in de omgeving van Goengahuizen).

Peter Buis

Hele vriendelijke mensen en erg gastvrij! We kregen heldere uitleg van enthousiaste mensen. De sloep was geweldig. Er zit een nette kaart van het vaarwater in de buurt. Tip: kijk van te voren waar je heen zou willen varen en eventueel zou willen aanleggen. Een echte aanrader!

Richard Zwitser

Fantastische dag gehad, samen met mijn gezin! Gastvrij ontvangst en zeer behulpzaam. Daarnaast heel ongedwongen en men kijkt niet op een uurtje. Wij komen hier zeker weten weer terug ( en vaker!!)

De Polle

Restaurant

Geniet van met zorg bereide hapjes en drankjes, en proost op een vakantie in de natuur bij ons heerlijke terras aan het water.

jachthaven ligplaatsen

Jachthaven

De veenhoop is een walhalla voor de watersportliefhebber. De uitgestrekte natuur en oneindige wateren: hier kun je uren varen en genieten van waterpret