Sloep huren

golf scheiding Sloep huren

Een uniek startpunt aan het water

sloep huren in De Veenhoop

Sloep huren? Huur een sloep in Friesland en verken de waterrijke omgeving van o.a. De Alde Feanen. Een stoere sloep navigeert je in stijl over het water. Huur een 6 of 9 persoons dieselsloep bij de Veenhoop en laat je meevoeren op het deinende water. Durf jij het aan om onderweg een verkoelende zwempauze in te lassen?

Reserveer uw sloep direct online

Huren van een sloep regel je eenvoudig online

De ruime dieselsloepen met buiskap en stuurwiel die wij verhuren zijn geschikt voor 1 tot maximaal 9 personen. Comfortabele zit- en rugkussens zijn aanwezig. In onze sloepen zijn geen huisdieren toegestaan. Meer informatie over deze dieselsloepen vind je hier of reserveer direct online.

Een mooi plekje aan de steiger voor uw (zeil)boot

Vrije ligplaatsen de veenhoop

De Veenhoop en omstreken trekt daarom passanten aan van heinde en verre. Vakantiegangers en dagjesmensen die er met de boot op uit trekken: want hier heerst moeder natuur. Ben je nou op zoek naar een vaste aanmeerplek voor jouw boot? Dan kun je bij de jachthaven van De Veenhoop terecht voor een ligplaats voor de zeilboot of motorboot.

Aanmelden ligplaats

Je kunt vrijblijvend op de wachtlijst geplaatst worden d.m.v. het aanmeldingsformulier, dan nemen wij t.z.t. contact met je op. Het invullen en verzenden van het aanmeldingsformulier is geheel vrijblijvend en verplicht je verder  tot niets.

Als er geen ligplaatsen vrij zijn?

In een aantal maatvoeringen zijn er momenteel geen ligplaatsen vrij. Voor deze maatvoeringen kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Is er in jouw maatvoering geen ligplaats beschikbaar dan plaatsen wij je automatisch na jouw aanmelding op de wachtlijst. Het plaatsen op de wachtlijst is zonder kosten en verplicht je tot niets.

Onze klanten aan het woord

René Salden

Prima boot en vriendelijke ontvangst. Prijs per dag was voor ons een van de voordeligste in de omtrek (we zaten in de omgeving van Goengahuizen).

Peter Buis

Hele vriendelijke mensen en erg gastvrij! We kregen heldere uitleg van enthousiaste mensen. De sloep was geweldig. Er zit een nette kaart van het vaarwater in de buurt. Tip: kijk van te voren waar je heen zou willen varen en eventueel zou willen aanleggen. Een echte aanrader!

Richard Zwitser

Fantastische dag gehad, samen met mijn gezin! Gastvrij ontvangst en zeer behulpzaam. Daarnaast heel ongedwongen en men kijkt niet op een uurtje. Wij komen hier zeker weten weer terug ( en vaker!!)

De Polle Sloep huren

Restaurant

Huur een sloep, sup of kano en verken de groene en natuurrijke omgeving. Vaar over de eindeloos uitgestrekte wateren van De Alde Feanen.

jachthaven ligplaatsen Sloep huren

Jachthaven

De veenhoop is een walhalla voor de watersportliefhebber. De uitgestrekte natuur en oneindige wateren: hier kun je uren varen en genieten van waterpret